Silvestrovanje skupine Metuljčki 22/23

22. 12. 2022, le nekaj dni pred božičem, smo v skupini Metuljčki v dopoldanskem času izvedli silvestrovanje skupine v. Otroci so se lepo oblekli, nekateri so prinesli od doma tudi božične kape, vzgojiteljice pa smo pripravile mize s posebnimi prazničnimi pogrinjki, ki smo jih skupaj izdelali v tem tednu in jih bodo otroci odnesli domov, sadno malico, sokom in kinder čokoladicami.

Nazdravili smo, pomalicali, nato pa zapeli pesem ŽELIMO VAM SREČEN BOŽIČ. Skupaj smo se fotografirali ob naši okrašeni jelki, nato pa je sledilo še rajanje ob božični glasbi na hodniku. Kmalu so se nam pridružili tudi otroci skupin Lisičke in Polžki, da je bilo na hodniku pravo praznično vzdušje. V igralnici so imeli otroci ponujena dva igralna kotička, nekateri pa so vzgojiteljici pomagali dokončati dekoracijo na oknih.

V vrtcu tudi  na tak način spoznavamo pomembnost in čarobnost decembrskih praznikov, kako ob posebnih priložnostih lahko »malo drugače« okrasimo mizo, poudarek je pa predvsem na sproščenem druženju, deljenju in širjenju pozitivnega vzdušja ter energije.

Mag. Tija Cvelbar, vzg. pred. otrok

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.